פורום מקיף עומר
נובמבר 24, 2024, 12:21:52 PM *
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

בצע כניסה עם שם משתמש, סיסמא ואורך חיבור
חדשות: רישום לפורום. על מנת לקחת חלק בפעילות בפורום, עליכם להירשם.
חלק מהתכנים או השירותים באתר עשויים להיות מוגבלים לצפייה או השתתפות.פתרון זום לבתי הספר - למשרד החינוך יש זום חינם לכל המורים ללא הגבלה.
http://forum.makif-omer.co.il/forum/index.php/topic,3765.0.html
 
   בית   עזרה חיפוש התחברות הרשמה  
עמודים: [1]   למטה
  הדפסה  
כתב נושא: ספר הבישול המקיף של צוות מקיף עומר  (נקרא 1312 פעמים)
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
דורית זוננשיין
אורח
« ב- : מרץ 08, 2009, 05:41:44 PM »

מצורף הקובץ לרשומים לפורום.
מומלץ לשמור ישירות למחשב ואח"כ לפתוח.
ב - ת - א - ב - ו - ן

תוספת מתכונים שלא נכנסו:

חריימי טריפוליטאי אמיתי.(התבשיל מספיק לשש מנות)
 מתכון של ג'וליה גוהרי

מצרכים
דגי בורי  או דג דניס.(1קג)
שלוש כפות גדושות של רסק עגבניות
שתי כפות פפריקה מרוקאית מתוקה
כף שטוחה פפריקה חריפה או צילי חריף.
חצי כפית כמון.
כפית מלח שולחן
שתי כוסות מים.
מיץ מחצי לימון טרי.
שלוש שיני שום טרי כתוש.
רבע כוס שמן ועוד כף שמן
סיר שטוח לדגים(סוטאז)
בצל בינוני.
ההכנה
לערבב בקערה את השום הכתוש,הכמון,המלח,הפפריקה,והצילי.
לטגן את הבצל עד להזהבתו ולהוסיף את הבלילה שהכנתם לסיר תוך כדי ערבוב.
להוסיף מיד את הרסק והמים ולערבב היטב,לבשל במשך רבע שעה עד לצמצום הנוזלים.
להוסיף את הדגים שהומלחו ונוקו מבעוד מועד.
לבשל עוד כעשר דקות,במידה והדגים מגירים נוזלים לצמצם את הנוזלים בבישול עד להסמכת הרוטב,
ואם חסרים נוזלים לבישול הדג יש להוסיף רבע כוס מים ולבשל עד להסמכת הרוטב.
לאחר הבישול להוסיף את מיץ הלימון ולערבב בעדינות .
המלצה:לאכול עם לחם שחור טרי או בלווי חלה רגילה.
                                                                 בתאבון,גוליה

* ספר מתכונים גמור.doc (2862 KB - הורד 511 פעמים.)
« עריכה אחרונה: מרץ 21, 2009, 07:24:06 PM על ידי ניהול הפורום » מחובר
עמודים: [1]   למעלה
  הדפסה  
 
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 תקין! CSS תקין!
Omar html Site linux server Omar Old Site linux server omer facebook