מקיף עומר
|
|
« ב- : ינואר 21, 2015, 06:05:46 PM » |
|
"אכלוס הנגב ופיתוחו - זוהי המשימה הגדולה והקשה של מדינת ישראל, ונוכל לה אם נשתמש בשתי התכונות שנתברכנו בהן: חלוציות ומדע"(דוד בן גוריון)
להורי שכבה ח' שלום, במסגרת פרויקט 'רותם במדבר' תצא שכבה ח' לסיור ברמת הנגב, בנושא הדילמה של פיתוח הנגב מול שימור הטבע. הסיור ייערך ביום ג' בתאריך 3.2.15, י"ד בשבט התשע"ה. במהלך הסיור יבקרו התלמידים בנאות חובב – בפסל "שומר הנגב", ילכו במסלול "הסנפיר הקטן" העובר בתוך המכתש הגדול באזור ירוחם, ויבקרו בתצפית על מכרות הפוספטים של מפעל רותם.
התלמידים יתכנסו בכיתה בשעה 8:15 בבוקר. שעת חזרה משוערת 16:00 (ניתן להתעדכן במוקד עומר
08-6291111 לגבי שעת חזרה מדויקת ).
פיזור- עומר- פארק תפוז, נבטים- כניסה ליישוב.
רשימת ציוד חובה לטיול: אישור הורים חתום, אוכל לארוחת בוקר, 1.5 ליטר מים (בקבוק אחד גדול), נעליים סגורות ונוחות להליכה, כובע, חולצת בית ספר. טופס לאישור הורים חולק לתלמידים בכיתה.
ב ב ר כ ה צוות מחנכות השכבה
העתקים: גב' זיוה דרורי – מנהלת בית הספר גב' רחל שרביט- מוסקוביץ- מנהלת חטיבת הביניים _______________________________________________________________
אישור הורים מאת _____________ הורי התלמיד/ה:_____________כיתה: ______טלפון:________ אני מאשר/ת יציאתו/ה של בני/בתי לסיור 'רותם במדבר' בתאריך 3.2.15, י"ד בשבט התשע"ה. ברורים לי ולבני / בתי כלליה התנהגות, תוך הקפדה על הוראות הבטיחות והנהלים. יש/אין לבני/ בתי מגבלות בריאותיות המגבילות או מונעות את השתתפותו/ה בסיור. חוזר בנושא הופץ במשוב ובאתר בית הספר. חתימת האב / האם:_________ תאריך:__________
אישור הורים מאת _____________ הורי התלמיד/ה:_____________ כיתה: ____ טלפון:________ אני מאשר/ת יציאתו/ה של בני/בתי לסיור 'רותם במדבר' בתאריך 3.2.15, י"ד בשבט התשע"ה. ברורים לי ולבני / בתי כללי ההתנהגות, תוך הקפדה על הוראות הבטיחות והנהלים. יש/אין לבני/ בתי מגבלות בריאותיות המגבילות או מונעות את השתתפותו/ה בסיור. חוזר להורים עם פרטי יום השדה נשלח במשו"ב ופורסם בקבוצת השכבה בפייסבוק
חתימת האב / האם:_________ תאריך:__________ אישור הורים מאת _____________ הורי התלמיד/ה:_____________ כיתה: _____טלפון:________ אני מאשר/ת יציאתו/ה של בני/בתי לסיור 'רותם במדבר' בתאריך 3.2.15, י"ד בשבט התשע"ה. ברורים לי ולבני / בתי כללי ההתנהגות, תוך הקפדה על הוראות הבטיחות והנהלים. יש/אין לבני/ בתי מגבלות בריאותיות המגבילות או מונעות את השתתפותו/ה בסיור. חוזר להורים עם פרטי יום השדה נשלח במשו"ב ופורסם בקבוצת השכבה בפייסבוק
חתימת האב / האם:_________ תאריך:__________ ____________________________________________________________________ אישור הורים מאת _____________ הוריהתלמיד/ה:_____________ כיתה: _____טלפון:________ אני מאשר/ת יציאתו/ה של בני/בתי לסיור 'רותם במדבר' בתאריך 3.2.15, י"ד בשבט התשע"ה. ברורים לי ולבני / בתי כללי ההתנהגות, תוך הקפדה על הוראות הבטיחות והנהלים. יש/אין לבני/ בתי מגבלות בריאותיות המגבילות או מונעות את השתתפותו/ה בסיור. חוזר להורים עם פרטי יום השדה נשלח במשו"ב ופורסם בקבוצת השכבה בפייסבוק
חתימת האב / האם:_________ תאריך:__________ ____________________________________________________________________ אישור הורים מאת _____________ הורי התלמיד/ה:_____________ כיתה: _____טלפון:________ אני מאשר/ת יציאתו/ה של בני/בתי לסיור 'רותם במדבר' בתאריך 3.2.15, י"ד בשבט התשע"ה. ברורים לי ולבני / בתי כללי ההתנהגות, תוך הקפדה על הוראות הבטיחות והנהלים. יש/אין לבני/ בתי מגבלות בריאותיות המגבילות או מונעות את השתתפותו/ה בסיור. חוזר להורים עם פרטי יום השדה נשלח במשו"ב ופורסם בקבוצת השכבה בפייסבוק
חתימת האב / האם:_________ תאריך:__________ ____________________________________________________________________
|