פורום מקיף עומר
נובמבר 23, 2024, 01:35:40 AM *
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

בצע כניסה עם שם משתמש, סיסמא ואורך חיבור
חדשות: רישום לפורום. על מנת לקחת חלק בפעילות בפורום, עליכם להירשם.
חלק מהתכנים או השירותים באתר עשויים להיות מוגבלים לצפייה או השתתפות.פתרון זום לבתי הספר - למשרד החינוך יש זום חינם לכל המורים ללא הגבלה.
http://forum.makif-omer.co.il/forum/index.php/topic,3765.0.html

בית   עזרה חיפוש התחברות הרשמה  
עמודים: [1]   למטה
  הדפסה  
כתב נושא: יב3  (נקרא 1033 פעמים)
0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.
נורית
מנהל
*

מנותק מנותק

« ב- : אפריל 10, 2010, 08:51:53 PM »

תלמידי היקרים -
ראשית שמחתי לפגוש את מי שהגיע ביום שישי.
לצערי, הנוכחות הייתה דלה ביותר.
אני מבקשת מכולם להקפיד על נוכחות מסודרת, לכבד את המורים שמכינים ובאים ללמד, ולכבד את המסגרת... כמובן עליכם להמשיך להופיע בתלבושת בית ספרית!
כמו כן - אבקשכם להתעדכן בהודעות - בלתי אפשרי להודיע באופן אישי לכולם - הודעות שוטפות תתפרסמנה על גבי לוח המודעות בשכבה ובפורום בית הספר.
המשימות אשר לפנינו הן מרובות - וטומנות בחובן אתגר והנאה - חוויות אשר אני מקווה תזכרו תמיד לטובה, ושיותירו בכם תוכן משמעותי.
בנוסף לבחינות (בהצלחה!!!) המשימות הן:
ראשית - ספר המחזר. יש לסיימו עד סוף השבוע הזה. משימות חולקו בכתה, הכתיבה החלה - כוווווווולם מתבקשים לסייע ולברר את תפקידיהם - האחראיים הם: בן ברוידא, רוני שחף, איתי הרפז.
שנית - מסיבת סוף שנה - כבר כונס הועד השכבתי לדון בתכנים ובאופן המסיבה. לצערי, נעדרה נוכחות של כתתנו. בכל מקרה - עדיין יש מקום וצורך בהטיית כתף - ויש להתעדכן מה צריך לעשות ואיפה ניתן להשתלב. להזכירכם: המסיבה תהיה כמו שאנחנו נעצב אותה - על כן - אין הדבר תלוי אלא בכם...
כמו כן יהיה יאה לו תציצו מידי פעם לחדר השכבה ותשאלו (כן! מיוזמתכם!) מה ניתן לעשות ולסייע...
אשמח אם תבואו להגיד שלום, גם אם אין לנו שיעור יחד במערכת - אני מתגעגעת...

בהצלחה רבה בכל -
שיהיה יום זיכרון לשואה משמעותי לכולנו
שלכם
נורית
עמודים: [1]   למעלה
  הדפסה  

קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 תקין! CSS תקין!
Omar html Site linux server Omar Old Site linux server omer facebook