פורום מקיף עומר
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.
נובמבר 21, 2024, 06:01:35 PM

בצע כניסה עם שם משתמש, סיסמא ואורך חיבור
חיפוש:     חיפוש מתקדם
רישום לפורום. על מנת לקחת חלק בפעילות בפורום, עליכם להירשם.
חלק מהתכנים או השירותים באתר עשויים להיות מוגבלים לצפייה או השתתפות.פתרון זום לבתי הספר - למשרד החינוך יש זום חינם לכל המורים ללא הגבלה.
http://forum.makif-omer.co.il/forum/index.php/topic,3765.0.html
3021 הודעות 2692 נושאים על ידי 824 משתמשים
המשתמש הכי חדש בקהילה: צליל ליליאן
* בית | עזרה | חיפוש | התחברות | הרשמה
פורום מקיף עומר  |  תלמידים והורים  |  שכבה ט'- רינת זוהר  |  נושא: חוזר לטיול שנתי שכבה ח' 28-29/2 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. « הקודם הבא »
עמודים: [1] | למטה הדפסה
כתב נושא: חוזר לטיול שנתי שכבה ח' 28-29/2  (נקרא 1592 פעמים)
מקיף עומר
Administrator
Sr. Member

« ב- : פברואר 04, 2016, 12:46:43 PM »

להורי שכבה ט' ותלמידיה,
שלום רב,
השנה יצאו תלמידי השכבה למסע השנתי בגליל המערבי. המסע יתקיים בימים א'-ב', בתאריך
28-29.2.16, י"ח-י"ט בשבט,התשע"ו.
מטרת המסע:
1.   הכרת המבנה הגיאולוגי של הגליל העליון ומישור החוף הצפוני.
2.   הכרת החי והצומח של הגליל העליון ומישור החוף הצפוני.
3.   הכרת ההיסטוריה היהודית של הגליל העליון וסיפור ליל הגשרים.
4.   היכרות עם תרבות הדרוזים בגליל.

מסלול המסע:
יום א'28.10.16–נחל שרך-בצת– הליכה בנחל אכזב, מוצל על ידי חורש ים תיכוני סבוך, העובר לצד מערה קארסטית.
אנדרטת יד לי"ד –אנדרטה מול חוף אכזיב לזכר חללי הפלמ"ח במבצע "ליל הגשרים". התלמידים יערכו טקס במקום.

לינה באוהלים גדולים בחניון "תולי אכזיב".

פעילות ערב: קומזיץ.

יום ב' 29.10.16-ראש הנקרה– תצפית על חוף הלבנון ועל מצוקי החוף הצפוניים, ירידה ברכבל והליכה לאורך החוף.
תל חרשים-פקיעין– הליכה מאחת מנקודות התצפית הגבוהות בגליל, תצפית על הרי הלבנון ועל מרחבי הגליל, והגעה רגלית לכפר פקיעין.
פקיעין – ביקור במערת רבי שמעון בר יוחאי, בבית הכנסת העתיק וסיום באירוח דרוזי והצגת התרבות הדרוזית.

שעות הפעילות:

יום א' 28.10.16–על התלמידים להיות בביה"ס בשעה 7:00 (אוטובוסים יעזבו את חניית ביה"ס בשעה 07:30)
יום ב' 29.10.16-שעת חזרה משוערת 20:00 (ניתן להתעדכן במוקד עומר 08-6291111 לגבי שעת חזרה מדויקת).

פיזור- עומר- פארק תפוז, נבטים- כניסה ליישוב .

כלכלה- על התלמידים להצטייד באוכל ושתייה ליום הראשון עד לשעות הערב. התלמידים יקבלו את ארוחת הערב החמה ואת שאר הארוחות באתר הלינה.

ציוד חובה:
 בגדים נוחים להליכה (אסור! לטייל בגופיות),שלושה ליטר מים חובה! כובע שאינו מחובר לבגד, תרמיל גב, בגדים להחלפה, נעליים נוחות להליכה, בגדים חמים, כלי רחצה ומגבת, קרם הגנה מהשמש, נעלים סגורות ומתאימות להליכה ממושכת.
בית הספר לא יהיה אחראי בשום צורה לאובדן של ציוד יקר.
הוראות התנהגות בטיחות וביטחון:
•   אין בשום פנים ואופן להביא שתייה חריפה,נרגילות וכו'. תלמיד שלא יעמוד באחת מההוראות הנ"ל יידרשו הוריו להחזירו הביתה. המשך הטיפול המשמעתי ייעשה בביה"ס.
•   אין לגעת בחפצים חשודים, בכל מקרה יש להזעיק מורה ולפנות את המתקהלים.
•   אין לגעת, לשחק, להצטלם עם נשקי המלווים.
•   יש להרבות בשתיית מים ולהקפיד על חבישת כובע ועל נעילת נעליים סגורות.
•   אין להשליך פסולת ויש להקפיד על הניקיון.
•   המדריך בלבד מוביל את הטור והחובש/ מע"ר בסוף הטור. אין לעקוף את המדריך או ללכת אחרי המאסף. בכל מקרה של נתק יש להישאר במקום.

את האישור יש להשיב חתום עד לתאריך 21.2.16 אנא הקפידו בעניין!
יתכנו שינויים במסלול בהתאם למזג האוויר.
הטיול מאובטח על פי הנהלים ודרישת משרד החינוך, צבא ומשטרה.

בברכת טיול מוצלח ומהנה,
                                                                                             ענבל טנא – רכזת השכבה
                                                                                           וצוות המחנכים
העתק: מנהלת בית הספר - הגב' זיוה דרורי
         מנהלת חטיבת הביניים - הגב' רחל שרביט מוסקוביץ
         תיק טיולים

אישור הורים

אני מאשר/לא מאשר את יציאת בני/ בתי ____________ כיתה _________ לטיול לגליל העליון בתאריכים 28-29.2.16, ימים א'-ב'.
o   אין  לבני/בתי מגבלות רפואיות המונעות יציאתו/ה למסע.
o   יש  לבני/בתי מגבלות רפואיות המונעות יציאתו/ה למסע. מצ"ב אישור רפואי.
  אני מאשר/לא מאשר לבני/בתי להשתתף בפעילות האטרקציות/ כניסות למים.
הנני מודע/ת לכך שעל כל הפרת משמעת חמורה של בני/בתי, מוטלת עלי החובה לבוא ולהחזירו הביתה.
חוזר בנושא הטיול הופץ במשוב ובאתר בית הספר.

__________________          ___________________               __________________
שם ההורה                                     חתימת ההורה                                    תאריך 

אישור הורים

אני מאשר/לא מאשר את יציאת בני/ בתי ____________ כיתה _________ לטיול לגליל העליון בתאריכים 28-29.2.16, ימים א'-ב'.
הנני מודע/ת לכך שעל כל הפרת משמעת חמורה של בני/בתי, מוטלת עלי החובה לבוא ולהחזירו הביתה.

__________________          ___________________               __________________
שם ההורה                                     חתימת ההורה                                    תאריך 

אישור הורים

עמודים: [1] | למעלה הדפסה 
פורום מקיף עומר  |  תלמידים והורים  |  שכבה ט'- רינת זוהר  |  נושא: חוזר לטיול שנתי שכבה ח' 28-29/2 « הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 תקין! CSS תקין!
Omar html Site linux server Omar Old Site linux server omer facebook