מקיף עומר
|
|
« ב- : ינואר 21, 2015, 06:03:36 PM » |
|
להורי שכבה ח' ותלמידיה, שלום רב, השנה יצאו תלמידי השכבה למסע השנתי באצבע הגליל. המסע יתקיים בימים ד'-ה' בתאריך 18-19.2.15, כ"ט-ל' בשבט התשע"ה,
מטרת המסע: 1. הכרת המבנה הגיאולוגי של אצבע הגליל. 2. הכרה של משטר המים בגליל. 3. מורשת קרב מקום המדינה – מלחמת השחרור. 4. הכרת החי והצומח בגליל, מתוך דגש בנושא נדידת הציפורים.
מסלול המסע:
יום ד' 18.2.15 הר ארבל – מסלול הליכה המתחיל במצוק המשקיף על הכינרת, ועובר ליד מבצר הבנוי על צלע המצוק, עד לירידה לוואדי העובר מתחת להר ארבל. לינה בח'אן אלעל.
פעילות ערב: פעילות שכבתית שאותה יכינו וינחו חברי מועצת השכבה.
יום ה' 19.2.15 - נחל קדש-מצודת כוח – מסלול הליכה בקניון היחיד בהרי נפתלי, העובר בתוך החורש הים תיכוני, וכולל בתוכו מפלונים יבשים ונקודות תצפית. המסלול מסתיים במצודת כוח שם נערך אחד מהקרבות החשובים בגליל במלחמת העצמאות.
שמורת החולה – סיור בשמורה המשמשת 'בית מלון' לעשרות אלפי ציפורים נודדות החוצות בתקופה זו את שמי הארץ. לאחר הסיור נצפה במיצג "עופוריה" במקום.
כלכלה- על התלמידים להצטייד באוכל ושתייה ליום הראשון עד לשעות הערב. את שאר הארוחות, כולל ארוחת ערב חמה, יקבלו התלמידים באכסניה.
שעות הפעילות:
יום ד' 18.2.15 על התלמידים להיות בביה"ס בשעה 06:30 (אוטובוסים יעזבו את חניית ביה"ס בשעה 07:00) יום ה' 19.2.15 שעת חזרה משוערת 21:00 (ניתן להתעדכן במוקד עומר 08-6291111 לגבי שעת חזרה מדויקת )
פיזור- עומר- פארק תפוז, נבטים- כניסה ליישוב.
ציוד חובה:
בגדים נוחים להליכה (אסור! לטייל עם גופיות),שלושה ליטר מים חובה (ולא מיצים ממותקים או מוגזים), כובע, תרמיל גב, בגדים להחלפה, נעליים נוחות להליכה, בגדים חמים, כלי רחצה ומגבת, קרם הגנה מהשמש. שק שינה ושמיכה.
בית הספר לא יהיה אחראי בשום צורה לאובדן של ציוד יקר.
הוראות התנהגות, בטיחות וביטחון:
• אין בשום פנים ואופן להביא שתייה חריפה, נרגילות וכו'. תלמיד שלא יעמוד באחת מההוראות הנ"ל יידרשו הוריו להחזירו הביתה. המשך הטיפול המשמעתי ייעשה בביה"ס. אוהל שבו יימצאו אלכוהול או נרגילה, כל המתגוררים בו יוחזרו הביתה! • אין לגעת בחפצים חשודים, בכל מקרה יש להזעיק מורה ולפנות את המתקהלים. • אין לגעת, לשחק, להצטלם עם נשקי המלווים. • יש להרבות בשתיית מים ולהקפיד על חבישת כובע ונעילת נעליים סגורות. • יש לשמור על הניקיון . • המדריך בלבד מוביל את הטור, והחובש/ מע"ר בסוף הטור, אין לעקוף את המדריך או ללכת אחרי המאסף. בכל מקרה של נתק יש להישאר במקום. • יש להישמע להוראות הצוות החינוכי במהלך הטיול כולו.
את האישור יש להשיב חתום עד לתאריך 11.2.15 אנא הקפידו בעניין! ייתכנו שינויים במסלול בהתאם למזג האוויר. הטיול מאובטח על פי הנהלים ודרישת משרד החינוך, צבא ומשטרה.
בברכה
הצוות החינוכי שכבה ח'
העתק: מנהלת בית הספר - הגב' זיוה דרורי מנהלת חט"ב - הגב' רחל שרביט מוסקוביץ תיק טיולים
אישור הורים
אני מאשר/לא מאשר את יציאת בני/ בתי ______________ כיתה _________ לטיול לאצבע הגליל בתאריכים 18-19.2.15, ימי ד'-ה'. o אין לבני/בתי מגבלות רפואיות המונעות יציאתו/ה למסע. o יש לבני/בתי מגבלות רפואיות המונעות יציאתו/ה למסע. מצ"ב אישור רפואי. אני מאשר/לא מאשר לבני/בתי להשתתף בפעילות האטרקציות/ כניסות למים. הנני מודע/ת לכך שעל כל הפרת משמעת חמורה של בני/בתי, מוטלת עלי החובה לבוא ולהחזירו הביתה. חוזר בנושא הטיול הופץ במשוב ובאתר בית הספר. __________________ ___________________ __________________ שם ההורה חתימת ההורה תאריך אישור הורים
אני מאשר/לא מאשר את יציאת בני/ בתי ______________ כיתה _________ לטיול לאצבע הגליל בתאריכים 18-19.2.15, ימי ד'-ה'. o אין לבני/בתי מגבלות רפואיות המונעות יציאתו/ה למסע. o יש לבני/בתי מגבלות רפואיות המונעות יציאתו/ה למסע. מצ"ב אישור רפואי. אני מאשר/לא מאשר לבני/בתי להשתתף בפעילות האטרקציות/ כניסות למים. הנני מודע/ת לכך שעל כל הפרת משמעת חמורה של בני/בתי, מוטלת עלי החובה לבוא ולהחזירו הביתה. חוזר בנושא הטיול הופץ במשוב ובאתר בית הספר
__________________ ___________________ __________________ שם ההורה חתימת ההורה תאריך
אישור הורים
אני מאשר/לא מאשר את יציאת בני/ בתי ______________ כיתה _________ לטיול לאצבע הגליל בתאריכים 18-19.2.15, ימי ד'-ה'. o אין לבני/בתי מגבלות רפואיות המונעות יציאתו/ה למסע. o יש לבני/בתי מגבלות רפואיות המונעות יציאתו/ה למסע. מצ"ב אישור רפואי. אני מאשר/לא מאשר לבני/בתי להשתתף בפעילות האטרקציות/ כניסות למים. הנני מודע/ת לכך שעל כל הפרת משמעת חמורה של בני/בתי, מוטלת עלי החובה לבוא ולהחזירו הביתה. חוזר בנושא הטיול הופץ במשוב ובאתר בית הספר.
_________________ ___________________ __________________ שם ההורה חתימת ההורה תאריך
אישור הורים
אני מאשר/לא מאשר את יציאת בני/ בתי ______________ כיתה _________ לטיול לאצבע הגליל בתאריכים 18-19.2.15, ימי ד'-ה'. o אין לבני/בתי מגבלות רפואיות המונעות יציאתו/ה למסע. o יש לבני/בתי מגבלות רפואיות המונעות יציאתו/ה למסע. מצ"ב אישור רפואי. אני מאשר/לא מאשר לבני/בתי להשתתף בפעילות האטרקציות/ כניסות למים. הנני מודע/ת לכך שעל כל הפרת משמעת חמורה של בני/בתי, מוטלת עלי החובה לבוא ולהחזירו הביתה.
__________________ ___________________ __________________ שם ההורה חתימת ההורה תאריך
|