פורום מקיף עומר
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.
נובמבר 22, 2024, 07:01:35 PM

בצע כניסה עם שם משתמש, סיסמא ואורך חיבור
חיפוש:     חיפוש מתקדם
רישום לפורום. על מנת לקחת חלק בפעילות בפורום, עליכם להירשם.
חלק מהתכנים או השירותים באתר עשויים להיות מוגבלים לצפייה או השתתפות.פתרון זום לבתי הספר - למשרד החינוך יש זום חינם לכל המורים ללא הגבלה.
http://forum.makif-omer.co.il/forum/index.php/topic,3765.0.html
3021 הודעות 2692 נושאים על ידי 824 משתמשים
המשתמש הכי חדש בקהילה: צליל ליליאן
* בית | עזרה | חיפוש | התחברות | הרשמה
פורום מקיף עומר  |  תלמידים והורים  |  פורום הודעות להורים  |  נושא: דבר המנהלת להורי ביה"ס 2.11.2010 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. « הקודם הבא »
עמודים: [1] | למטה הדפסה
כתב נושא: דבר המנהלת להורי ביה"ס 2.11.2010  (נקרא 1095 פעמים)
דורית זוננשיין
אורח
« ב- : נובמבר 02, 2010, 02:14:32 PM »

‏                           
לכלל הורי ביה"ס

שלום רב,

הנדון: פעילות הורים בביה"ס
ראשית אני מבקשת לברך את יו"ר וועד ההורים לשנה זאת- מר משה פישר ואל כל חברי וועד ההורים שנבחרו
למלא משימה חשובה זאת ואני מאחלת לכולנו המשך שיתוף פעולה למען רווחתם של כלל תלמידי ביה"ס.
תודה והערכה – ליו"ר וועד ההורים היוצא, מר בני עוזיאל  וכל שאר ההורים שפעלו ותרמו
(מכתב אישי בעניין פורסם בנפרד).

בהזדמנות זאת אני פונה אל כלל ההורים ומזמינה אתכם את לתרום, כל אחד ואחת בתחומו- ניתן לעשות זאת
בהגעה לישיבות הוועד, ובנוסף להיות בקשר עם מחנכי הכיתות/רכזת השכבה ולבדוק אפשרויות של כניסה להרצאות/מפגשים
או כל פעילות שתוכל לקדם ולפתח את תלמידנו. אני יודעת שיש לרבים מכם את היכולת לעשות זאת, וחלקכם כבר עושים זאת.
מעורבותכם כהורים בחיי ביה"ס, ותרומתכם לעשייה החינוכית חשובים לנו כבי"ס, וכמובן לתלמידנו.
נשמח שתהיו עימנו בקשר.

תודה על שיתוף הפעולה.

זיוה דרורי

העתק:    מר אמיר ברנע, מנהל מח' חינוך
    גב' נעמה הינייג, מנהלת מח' חינוך מיתר
    גב' צילי אמיר, יו"ר וועדת חינוך – עומר
           גב' דינה טל,יו"ר וועדת חינוך -מיתר

« עריכה אחרונה: נובמבר 02, 2010, 09:26:33 PM על ידי ניהול הפורום » מחובר
עמודים: [1] | למעלה הדפסה 
פורום מקיף עומר  |  תלמידים והורים  |  פורום הודעות להורים  |  נושא: דבר המנהלת להורי ביה"ס 2.11.2010 « הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 תקין! CSS תקין!
Omar html Site linux server Omar Old Site linux server omer facebook