פורום מקיף עומר
נובמבר 24, 2024, 12:54:35 AM *
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

בצע כניסה עם שם משתמש, סיסמא ואורך חיבור
חדשות: רישום לפורום. על מנת לקחת חלק בפעילות בפורום, עליכם להירשם.
חלק מהתכנים או השירותים באתר עשויים להיות מוגבלים לצפייה או השתתפות.פתרון זום לבתי הספר - למשרד החינוך יש זום חינם לכל המורים ללא הגבלה.
http://forum.makif-omer.co.il/forum/index.php/topic,3765.0.html

בית   עזרה חיפוש התחברות הרשמה  
עמודים: [1]   למטה
  הדפסה  
כתב נושא: חוזר לטיול שנתי שכבה יא' ימים ג'-ד' 06-07/12/11  (נקרא 1045 פעמים)
0 משתמשים ו- 4 אורחים נמצאים בנושא זה.
דורית זוננשיין
אורח
« ב- : נובמבר 29, 2011, 06:08:12 PM »

‏‏26/11/2011
‏‏כ"ט/חשון/תשע"ב

להורים ולתלמידים בשכבה יא'

שלום רב,

השנה יצאו תלמידי השכבה למסע השנתי בהרי אילת. המסע יתקיים בתאריך י'-יא' בכסלו תשע"ב
 ימים ג'-ד' 06-07/12/11.

מטרת המסע:
1.   הכרה עם המבנה הגיאולוגי של הרי אילת.
2.   העיר אילת כמפגש גבולות: ישראל, ירדן ומצרים .
3.   החי והצומח הערבתי.
4.   עולם החי מתחת למים.

מסלול המסע:
יום ג' 06/12/11- קניון שחורת המסלול מתחיל מחניון שבנחל שחורת. המסלול עובר בערוץ הנחל ונכנס לתוך הקניון (על קטע של שביל ישראל ) עולה ומטפס בקניון הבנוי משכבות סלעי יסוד מרהיבות . לאורך המסלול ניתן להבחין בחי ובצומח האופייניים לאזור הרי אילת וכן שרידי פעילות האדם מהעבר.

יום ד' -7/12/11 – פארק תמנע- בקעת תמנע הינה "חלון גיאולוגי" החושף סלעים רבים ומגוונים ומינרלים בעלי חשיבות כלכלית, בעיקר נחושת ומנגן. החוקרים מאמינים כי עיקר פעולות כריית הנחושת בתמנע נעשו בזמנו של המלך שלמה, במאה העשירית לפנה"ס. במקום אוצרות טבע, שרידי עתיקות ותרבויות שונות: הפטרייה, עמודי שלמה, מקדש האלה חתח'ור, מכרות נחושת עתיקים, ציורי סלע ואגם הנחושת.
סיור משולב: חצי שכבה סיור באתר וחצייה השני טיול אופניים (אח"כ מתחלפים).

שנירקול מודרך בחוף אלמוג- הכרת עולם החי מתחת למים תוך שימת דגש על שוניות האלמוגים.
התלמידים יקבלו ציוד מתאים ויעברו תדריך טרם הכניסה למים.

לינה- חניון יעלים יוטבתה - לינת מאהל.
במקום "פינות זולה", מגרשי ספורט (מומלץ להביא כדורי טניס/ כדורגל, שש בש וכד').

כלכלה- על התלמידים להצטייד באוכל ושתייה ביום הראשון עד לשעות הערב. ארוחת ערב חמה ואת שאר הארוחות יקבלו התלמידים באתר הלינה.

פעילות ערב:  מסיבת ריקודים בחוף הוילג' באילת.

שעות הפעילות:

יום ג' 06/12/11 על התלמידים להיות בביה"ס בשעה 08:15 (לא נחכה למאחרים!)
יום ד' 07/12/11 שעת חזרה משוערת 21:00(ניתן להתעדכן במוקד עומר 08-6291111 לגבי שעת חזרה מדויקת )

פיזור- עומר- מרכז מסחרי, נבטים- כניסה ליישוב, מיתר- מרכז, יישובי הר חברון – אוטובוס ימתין לתלמידים במיתר.

ציוד חובה:

בגדים נוחים להליכה (אין בשום אופן לטייל עם גופיה!),שלושה ליטר מים חובה!!, כובע, תרמיל גב,  בגדים להחלפה, שק שינה+ שמיכה, נעליים נוחות להליכה, בגדים חמים, כלי רחצה ומגבת, בגד ים, קרם הגנה מהשמש.
בית הספר לא יהיה אחראי בשום צורה לאובדן של ציוד יקר.
הוראות  התנהגות בטיחות וביטחון:
-   אין בשום פנים ואופן להביא שתיה חריפה,נרגילות וכו'. תלמיד שלא יעמוד באחת מההוראות הנ"ל יידרשו הוריו להחזירו הביתה. המשך הטיפול המשמעתי ייעשה בביה"ס.
-   חל איסור מוחלט על שתיית אלכוהול בזמן הטיול. תלמיד שיעבור על הנחייה זו יוחזר באופן מיידי לביתו!
-   אין לגעת בחפצים חשודים, בכל מקרה יש להזעיק מורה ולפנות את המתקהלים.
-   אין לגעת, לשחק, להצטלם עם נשקי המלווים.
-   יש להרבות בשתיית מים ולהקפיד על חבישת כובע ונעילת נעליים סגורות.
-   יש להקפיד על הניקיון ואי השלכת פסולת לכל אורך הטיול ובכל מקום!
-   המדריך בלבד מוביל את הטור, והחובש/ מע"ר בסוף הטור, אין לעקוף את המדריך , או ללכת אחרי המאסף. בכל מקרה של נתק יש להישאר במקום.

את האישור יש להשיב חתום עד לתאריך 02/12/11 אנא הקפידו בעניין!!!!!
יתכנו שינויים במסלול ובלוחות הזמנים.
הטיול מאובטח על פי הנהלים ודרישת משרד החינוך, צבא ומשטרה.

בברכה

הצוות החינוכי שכבה יא'
העתק: מנהלת בית הספר הגב' זיוה  דרורי
         סגנית מנהלת בית הספר הגב' אלה נוי
         מחנכות השכבה
         תיק טיולים

אני מאשר/לא מאשר את יציאת בני/ ביתי ______________ כיתה _________ לטיול לאילת בתאריכים 06-07/12/11 ימים ג' –ד'.
  אין  לבני/ביתי מגבלות רפואיות המונעות יציאתו/ה למסע.
  יש  לבני/ביתי מגבלות רפואיות המונעות יציאתו/ה למסע. מצ"ב אישור רפואי.
  אני מאשר/לא מאשר לבני/ביתי להשתתף בפעילות האטרקציות/ כניסות למים.
  אני מאשר/לא מאשר לבני/ביתי להשתתף ברכיבה על אופניים.
הנני מודע/ת לכך שעל כל הפרת משמעת של בני/ביתי, מוטלת עלי החובה לבוא ולהחזירו הביתה.

__________________             ___________________               __________________
שם ההורה                                     חתימת ההורה                                    תאריך 

אני מאשר/לא מאשר את יציאת בני/ ביתי ______________ כיתה _________ לטיול לאילת בתאריכים 06-07/12/11 ימים ג' –ד'.
הנני מודע/ת לכך שעל כל הפרת משמעת של בני/ביתי, מוטלת עלי החובה לבוא ולהחזירו הביתה.

__________________             ___________________               __________________
שם ההורה                                     חתימת ההורה                                    תאריך 

עמודים: [1]   למעלה
  הדפסה  

קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006, Simple Machines XHTML 1.0 תקין! CSS תקין!
Omar html Site linux server Omar Old Site linux server omer facebook