דורית זוננשיין
אורח
|
|
« ב- : אוקטובר 27, 2011, 10:41:46 AM » |
|
09/10/2011 י"א/תשרי/תשע"ב
להורי ותלמידי שכבה יב' שלום רב, השנה יצאו תלמידי השכבה למסע השנתי ברמת הגולן. המסע יתקיים בתאריך ד'-ו' בחשוון תשע"ב, ימים ג' - ה' 01-03/11/11. מטרת המסע: 1. הכרה עם המבנה הגיאולוגי של רמת הגולן 2. שאלת המים ברמה ונחלי הגולן 3. מורשת קרב גבול ישראל, לבנון,סוריה – מלחמה או שלום 4. החי והצומח ברמה
מסלול המסע:
יום ג' 01/11/110 יום בעקבות לוחמים- תל פאחר,מורשת קרב בעמק הבכא- קהלני, מיצג בקצרין, תרגיל אש וחמדיה.
פעילות ערב: באחריות מועצת השכבה
יום ד' 02/11/11- נחל ג'ילבון עד קשר הפקק מסלול המשלב ביקור בכפר "דבורה" העתיק, הליכה בערוץ מצוקי המרהיב ביופיו, תצפיות ומעבר ליד שני מפלים מרהיבים, בריכות מים ומפלונים ומעבר לאורך צמחיית נחלים עשירה ומגוונת השוקקת מגוון בעלי חיים.
פעילות ערב- כפר כמא :כולל קבלת פנים , סיור בכפר מוזיקה וריקודים עממים צ'רקסים וארוחה
יום ה' 03/11/11- בניאס ובריכת הקצינים- מסלול הליכה לאורך נחל איתן, מפל מרשים, שביל תלוי בקניון בזלת ושרידי עיר עתיקה ,לאורך הנחל עצי דולב, ערבה וצפצפה. במדרון, אלון מצוי, לבנה רפואי, ומגוון צמחי החורש הים תיכוני המתחלפים לאורך השנה.. מערת בניאס, במצוק שליד המערה היא שריד ממקדשו של האל פאן, שמשמו נגזר גם שם המקום – פניאס, או פמיאס (בפי הערבים – בניאס). בחזית המערה נמצאים שרידי מקדש שבנה המלך הורדוס. אנו נמשיך במסלול בחלק הפראי והטבעי בדרך נפגוש בטנק הסורי ונסיים בשאר ישוב.
מצפה אופיר- מצפה אופיר - המאפשר תצפית מרהיבה מערבה אל אגן הכנרת והרי הגליל, ממשיך דרומה על גב ההר עד בני יהודה הישנה
קייקים- כפר בלום
לינה- לינת אוהלי איגלו בפארק הירדן.
כלכלה- על התלמידים להצטייד באוכל ושתייה ליום הראשון עד לשעות הערב. ארוחת ערב חמה ושאר הארוחות יקבלו התלמידים באכסניה.
שעות הפעילות:
יום ג' 01/11/11 על התלמידים להיות בביה"ס בשעה 06:30 (אוטובוסים יעזבו את חניית ביה"ס בשעה 07:00) יום ה' 03/11/11 שעת חזרה משוערת 22:00(ניתן להתעדכן במוקד עומר 08-6291111 לגבי שעת חזרה מדויקת )
פיזור- עומר- מרכז מסחרי, נבטים- כניסה ליישוב , מיתר- מרכז.
ציוד חובה:
בגדים נוחים להליכה (אסור!!!!!!!!! לטייל עם גופיות),שלושה ליטר מים חובה!!, כובע, תרמיל גב, בגדים להחלפה, נעליים נוחות להליכה, בגדים חמים, כלי רחצה ומגבת, בגד ים, קרם הגנה מהשמש. שק שינה ושמיכה. בית הספר לא יהיה אחראי בשום צורה לאובדן של ציוד יקר.
הוראות התנהגות בטיחות וביטחון:
• אין בשום פנים ואופן להביא שתייה חריפה,נרגילות וכו'. תלמיד שלא יעמוד באחת מההוראות הנ"ל יידרשו הוריו להחזירו הביתה. המשך הטיפול המשמעתי ייעשה בביה"ס. • אוהל שבו ימצאו אלכוהול או נרגילה, כל המתגוררים בו יוחזרו הביתה! • אין לגעת בחפצים חשודים, בכל מקרה יש להזעיק מורה ולפנות את המתקהלים. • אין לגעת, לשחק, להצטלם עם נשקי המלווים. • יש להרבות בשתיית מים ולהקפיד על חבישת כובע ונעילת נעליים סגורות. • יש להקפיד על הניקיון ואי השלכת פסולת. • המדריך בלבד מוביל את הטור, והחובש/ מע"ר בסוף הטור, אין לעקוף את המדריך או ללכת אחרי המאסף. בכל מקרה של נתק יש להישאר במקום.
את האישור יש להשיב חתום עד לתאריך 30/10/11 אנא הקפידו בעניין!!!!! יתכנו שינויים במסלול בהתאם למזג האוויר. הטיול מאובטח על פי הנהלים ודרישת משרד החינוך, צבא ומשטרה.
בברכה
רוית נעים אהרון והצוות החינוכי שכבה יב' העתק: מנהלת בית הספר הגב' זיוה דרורי
אני מאשר/לא מאשר את יציאת בני/ ביתי ______________ כיתה _________ לטיול לרמת הגולן בתאריכים 01-03/11/11 ימים ג' –ה'. אין לבני/ביתי מגבלות רפואיות המונעות יציאתו/ה למסע. יש לבני/ביתי מגבלות רפואיות המונעות יציאתו/ה למסע. מצ"ב אישור רפואי. אני מאשר/לא מאשר לבני/ביתי להשתתף בפעילות האטרקציות/ כניסות למים. הנני מודע/ת לכך שעל כל הפרת משמעת של בני/ביתי, מוטלת עלי החובה לבוא ולהחזירו הביתה.
__________________ ___________________ __________________ שם ההורה חתימת ההורה תאריך
אני מאשר/לא מאשר את יציאת בני/ ביתי ______________ כיתה _________ לטיול לרמת הגולן בתאריכים 01-03/11/11 ימים ג' –ה'. אין לבני/ביתי מגבלות רפואיות המונעות יציאתו/ה למסע. יש לבני/ביתי מגבלות רפואיות המונעות יציאתו/ה למסע. מצ"ב אישור רפואי. אני מאשר/לא מאשר לבני/ביתי להשתתף בפעילות האטרקציות/ כניסות למים. הנני מודע/ת לכך שעל כל הפרת משמעת של בני/ביתי, מוטלת עלי החובה לבוא ולהחזירו הביתה.
__________________ ___________________ __________________ שם ההורה חתימת ההורה תאריך
|